Gebruiken jullie al een alarmerings app?

Als je ervoor wilt zorgen dat je bedrijfshulpverleners snel op de juiste plaats zijn, dan is een alarmerings app echt ideaal om te hebben. En dan vooral die van MulitBel. Er zijn al veel bedrijven, instellingen en organisaties die hier gebruik van maken en allemaal zijn ze hier zeer tevreden over. Deze alarmerings app biedt je namelijk heel veel mogelijkheden, zodat je het af kunt stemmen op jouw organisatie. Je kunt er op die manier zeker van zijn dat er bij calamiteiten zo snel en effectief mogelijk gehandeld kan worden. Op die manier kunnen bhv’ers echt waarde hebben.

Voordelen alarmerings app

Ieder bedrijf en iedere instelling of organisatie is verplicht om voldoende bedrijfshulpverleners op locatie te hebben. Dat is ook belangrijk, zij zijn immers getraind in hoe er gehandeld moet worden in het geval van calamiteiten. Maar zonder alarmerings app of ander waarschuwingssysteem is het voor hen erg lastig om hun werk goed uit te kunnen voeren. Het is dan immers moeilijk om ze te bereiken en om hen ook nog snel uit te leggen om wat voor soort calamiteit het gaat en waar deze precies heeft plaatsgevonden. En dat terwijl snel handelen in deze situaties juist van cruciaal belang is. Bij een medisch noodgeval of bijvoorbeeld een brand telt immers iedere seconde! De alarmerings app van multibel kun je inzetten om hier grote verbeteringen in aan te brengen. Je profiteert hiermee van:

  • een snellere respons
  • betere communicatie
  • minder schade

Immers, is er een technische storing of een brand en er wordt snel gehandeld, dan kunnen de gevolgen zo beperkt mogelijk blijven. Dat geldt ook voor medische noodgevallen, hoe sneller er hulp verleent wordt, hoe kleiner de gevolgen vaak zijn. Daarnaast kan een bhv’er via het systeem snel aangeven dat hij of zij al ter plaatse is, zodat mensen niet onnodig op oproepen hoeven te reageren. Zo kan deze alarmerings app jouw organisatie dus veel voordelen bieden!

Multifunctioneel inzetbaar

De bovenstaande punten zijn natuurlijk allemaal erg prettig, maar er zitten nog meer voordelen aan het gebruik van de alarmerings app van multibel. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat het ingezet kan worden voor alle soorten calamiteiten. Je hoeft dus niet meer gebruik te maken van verschillende systemen voor bijvoorbeeld technische storingen en medische noodsituaties, maar je kunt in dit ene systeem alle meldingen doorgeven en daarbij precies aangeven wat de calamiteit is. Je kunt de alarmerings app bovendien vaak koppelen aan verschillende andere systemen die jullie al binnen de organisatie hebben, zoals het brandalarm. Een ander voordeel is dat je in het systeem in real time kunt volgen wat er gebeurt. Bedrijfshulpverleners kunnen namelijk zelf aangeven of zij op een oproep kunnen reageren en wanneer zij op de juiste plaats zijn. Je ziet dus altijd hoe snel de respons was en je ziet ook hoeveel bhv’ers ter plekke zijn. Dit geeft je niet alleen op het moment zelf veel inzicht, je kunt deze informatie ook goed gebruiken voor het evalueren van de situatie. Met andere woorden, wil jij dat de impact van calamiteiten binnen jouw organisatie zo klein mogelijk blijft? Kies dan voor de alarmerings app van multibel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *